Expoisitie’s Deelnemers


Open werkplaats Jan Ketelaar
Door redacteur 22 september 2018
DRACHTEN De werkplaats van Jan Ketelaar is zaterdag 29 september tussen 11 en 17 uur geopend voor publiek
Ketelaar werkt aan twee vijfmeterhoge gelaste vrouwfiguren. Titel: Wachten op hoog water. De eerste dame is onlangs afgerond en er wordt hard aan gewerkt om haar binnenkort op de dijk bij Holwerd te kunnen plaatsen, als onderdeel van Leeuwarden 2018, Sense of Place en Holwerd aan Zee.
De open werkplaats van 29 september heeft een mooi programma. Om circa 14:30 staat een optreden gepland van Pot, Baumgarten & Van Astenrode. Het trio speelt op volksmuziek geënte eigen nummers. Muziek vol prachtige melodieën en heerlijke ritmes, die heel vertrouwd voelen en tegelijk zo bijzonder zijn. Tussen 11:00 en 14:00 is de accordeonmuziek van Erik de Boer te horen, hij speelt nummers uit uiteenlopende muziekstijlen. Tot slot kan deze dag ook gekeken worden naar schilderijen, foto’s, beelden en keramiek van verschillende gastexposanten én is er rond de klok van 15:00 een poëziemoment.
Zoals gewoonlijk zijn in de fabriek de ateliers van Jannes Kleiker en Joop Sipma geopend, is Arttwa aanwezig én kan een hapje gegeten worden bij de fijnproeverij van stichting Craftwurk.
De open werkplaats op 29 september is van 11:00-17:00, Tussendiepen 6 te Drachten. Kijk voor de laatste informatie altijd op www.janketelaar.nl

Hilda klaassen

125 verschillende porseleinen boekjes voor Ameland van 1 nov t/m 30 nov. 2018  Te zien en te koop in                                         Galerie November Bureweg 2 Nes

Uitnodiging gekregen van een bevriende groep kunstenaars in Drachten

 

 

 

 

 

 

 

 

Expositie in de Lawei te Drachten , van  14 t/m 24 september, voorafgaande aan de komende kunstroute

werk van: Anneke Reeder, Maaike Buisman, Aleid Dertien en Bert Klaver

Werk van: Jan Ketelaar Joop Sipma en Jitse Sikkema

Werk van Janner Kleiker

Werk van H.J. Hofstra, Klaske Kalsbeek Vlasma, Sattar Kawoosh en Marian Ciebrant

Werk van Henk Hofstra en Corrie van Eijk

Werk van Durkje Haringa, Joke Vroegop, Mief, Thamar Haak,

De laatste twee werken zijn van Bart Dertien en Hilda Klaassen

Werk van Rolf Doderlein de Win en Rienk van Houten